Бійці спецбатальйону міліції «Львів» подякували школярам за листи й малюнки, передані їм на Донбас

13:08 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, міліціонери, котрі повернулися зі зони АТО, зустрілися зі школярами.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 8 грудня, що бійці спецбатальйону «Львів» подякували школярам за листи й малюнки, передані їм на Донбас. У повідомленні також конкретизують:

«Після повернення із зони АТО, працівники міліції Львівщини зустрілися з школярами та розповіли дітям про нелегку міліцейську службу в бойових умовах. Про те. як вони допомагали переселенцям, охороняли в населених пунктах громадський порядок, попереджали правопорушення та розшукували злочинців.

Співробітники спецпідрозділу судової міліції «Грифон», патрульно-постової служби ЛМУ, спеціального батальйону міліції та батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», зустрілися з учнями загальноосвітньої школи  №99 міста Львова. Діти зацікавлено слухали розповідь міліціонерів про всі події, які нині відбуваються на сході країни, про роботу правоохоронців у бойових умовах, про небезпечне життя і вкрай важкий побут місцевого населення.

«Головне, – говорить начальник спецпідрозділу судової міліції «Грифон» підполковник міліції Назар Коминар, – що всі мої колеги повернулись живими, яка радість була вдома у кожного з нас, як чекали нас наші рідні – дружини, діти, батьки, друзі».

Також, учні почули вдячні і розчулені слова від мужніх чоловіків за підтримку, яку молодші школярі і старшокласники Львівщини надають своїм героям: за листи і малюнки, які передають у зону АТО, власноруч виготовлені обереги для бійців та теплі, по-дитячому щирі, слова підтримки. «Лише тепер, приїхавши додому, починаєш розуміти, що немає в житті більшого щастя, аніж мир у державі, спокій на вулицях, мирна тиша наших сіл і містечок та дитяча усмішка. Дитяча усмішка – це надзвичайно велика емоційна підтримка, люди це відчувають, вони за це переживають, люди за це воюють», – розповів Назар Коминар.

Наприкінці зустрічі діти, висловили подяку «таким людям, які захищають Україну, люблять Україну і боряться за мир на землі», а також  сердечно побажали правоохоронцям міцного здоров’я і переказували вітання всім працівникам міліції Львівщини, як тим, хто прибув з відрядження зі сходу країни, так і тим, хто має незабаром повернутися у східний регіон продовжувати нести службу по забезпеченню законності і правопорядку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів