Бійці батальйону «Львів» знову вирушили на схід України змінити своїх бойових побратимів

12:05 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, «в порядку ротації бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області відправились у зону проведення антитерористичної операції».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 15 квітня:

«У порядку ротації бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного управління МВС України у Львівській області відправились у зону проведення антитерористичної операції. На сході України вони замінять своїх товаришів, котрі невдовзі повернуться додому на відпочинок.

У дорогу бійців батальйону проводжав в.о. начальника Головного управління МВС України у Львівській області – полковник міліції Руслан Домніцак, заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – полковник міліції Сергій Маруняк, ректор Львівського Державного університету внутрішніх справ – генерал-майор міліції Валерій Середа, командир батальйону «Львів» –  капітан міліції Ігор Вольський, рідні, друзі та бойові товариші. Зокрема, Руслан Домніцак звернувся до бійців: «Я впевнений, що ви, як і завжди, виконаєте усі задачі, поставлені керівництвом антитерористичного центру. Але головне, чого я вам бажаю – це повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими».

На сході України правоохоронці забезпечуватимуть громадський порядок, охорону об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, а також виконуватимуть завдання керівництва АТО по зачистці території та звільнення населених пунктів від сепаратистів та бандитських угрупувань. Після спільної молитви та освячення, бійці вирушили в далеку дорогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів