Бійці батальйону «Львів» передали продукти вихованцям будинку дитини в Краматорську

12:48 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, правоохоронці зі Львова, які зараз несуть службу в Краматорську, взяли шефство над вихованцями будинку дитини «Антошка».

Правоохоронці зі Львова, які зараз несуть службу в Краматорську, взяли шефство над вихованцями будинку дитини «Антошка». У краматорської міліції існує добра традиція допомагати дітям, які залишилися без батьківського піклування, й львівські вартові правопорядку охоче долучилися до неї.

Батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення Львівського обласного управління МВС (створений у квітні 2014 року як батальйон добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». – «ЩЛ»), окрім виконання своїх безпосередніх функцій не залишається осторонь і від проблем мешканців Донеччини, надаючи їм посильну допомогу. Міліціонери ініціювали збір і доставку продуктів харчування в дитячий будинок «Антошка».

Там виховуються найменші діти – з народження і до чотирьох років. Як правило, вони потребують особливого захисту, оскільки мають особливості розвитку. Багато з них були евакуйовані із зони АТО, тому їм необхідні підвищені увага та турбота.

Правоохоронці пообіцяли керівнику краматорського будинку дитини Анатолію Романову, що їх візит – не останній. Співробітники міліції мають намір й надалі допомагати малюкам.

Про це повідомили сьогодні, 2 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів