Бійці 24-ї бригади зі Львівщини на 29-му блокпосту грають у вільний від служби час у футбол (відео, оновлено)

18:18 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сайту керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль повідомив у п'ятницю: «Зустріч на спортивному майданчику стала показником того, що в стосунках силовиків та місцевих мешканців немає жодних проблем».

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розповів сьогодні, 15 травня:

«У Тошківці (населений пункт Луганської області на автодорозі Бахмутка недалеко від 29-го блокпосту) відбувся товариський футбольний матч між військовослужбовцями та місцевими селянами. Ініціаторами матчу виступили військові 24-ї бригади, котрі з настанням теплої погоди почали грати в футбол між собою, а потім долучили до цього й селян.

Зустріч на спортивному майданчику стала показником того, що в стосунках силовиків та місцевих мешканців немає жодних проблем. Ще недавно селяни ставилися до військових, котрі приїхали в їхнє село, з пересторогою, однак із часом часом, коли відчули зовсім не агресію, а допомогу (підвезення будматеріалів для ремонту розбитих обстрілами будинків, приведення до ладу футбольного майданчика, організація дозвілля дітей тощо) кардинально змінили свою думку. 

Товариські футбольні матчі стали в Тошківці вже традиційними, на вихідні подивитися на них приходить маса не тільки місцевих селян, але й мешканців сусідніх Нижнього та Світличного. На теперішню зустріч приїхав і керівник області Геннадій Москаль, котрий у ході матчу поспілкувався з військовими й навіть отримав від них подарунок – «Чорну книгу комунізму».

Футбольний матч закінчився з розгромним для Збройних Сил результатом – сім нуль на користь селян. Утім, це зовсім не завадило гравцям із обох команд потиснути по закінченню зустрічі руки й домовитися про наступний матч».

Геннадій Москаль повідомив про це в п’ятницюна своєму сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів