Батальйон «Львів» уже демонструє бойові навики (відео)

16:08 11 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Зокрема – як його особовий склад вміє роззброювати терористів.


Відео: Юля Касько

Незалежний новинний ресурс «20 Хвилин» розповідає сьогодні, 11 червня, в повідомленні «У Львові військові спіймали двох «терористів»:

«Влаштувати засідку для «терористів» та затримати їх – таке завдання у рамках навчання поставили бійцям новоствореного батальйону «Львів». Як добровольці демонстрували свою військову підготовку, бачила кореспондент «20 хвилин».

У центрі підготовки працівників внутрішніх справ стартували показові навчання бійців. Військові, які місяць тому прийшли на службу, демонстрували бойові навики.

Спочатку кільком хлопцям доручили важливе завдання – роззброїти терористів та захопити їх. За сигналом командира бійці зайняли позиції на імпровізованому полі. Ховаючись за барикади, хлопці один за одним підходили до приміщення, яке захопили терористи. За кілька секунд чоловіки, які грали роль зловмисників, лежали лицем до землі.

Далі бійці взялися демонструвати фізичну підготовку, долаючи біг з перешкодами. Опісля цього, хлопців у формі випробували на влучність. Вони стріляли по нерухомій мішені.

– Я служив в армії, тому мені трішки легше справлятися з такими завданнями. Однак продовжую себе вдосконалювати. Мені потрібно ще підвищити свою бойову підготовку. На Схід не боюся їхати. Якщо всі боятимуться, то хто захищатиме нашу державу? Звичайно, що ми хочемо миру, – пояснив 23-річний Михайло.

Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» почали формувати ще у квітні. За цей час до його лав вступило понад 200 бійців. Наразі новобранці проходять бойову підготовку. Їх навчають азам рукопашного бою, стрільби із автоматів, тактики ведення бою. Хлопці кажуть, що вже готові їхати у гарячі точки України.

– Завдання батальйону – це несення служби з охорони громадського правопорядку, контроль транспортних потоків, виявлення вибухівки, зброї, наркотичних речовин. Якщо буде потрібно, то вони поїдуть на Схід. Усі бійці мають за плечима службу в армії, – зазначив Дмитро Загарія, головний міліціонер Львівщини.

До слова, зарплата бійців батальйону «Львів» становить понад чотири тисячі гривень». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів