Батальйон «Львів» отримав дві службові автівки

14:15 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Начальник поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський передав два службові автомобілі бійцям батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів».

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Те, що матеріально-технічне забезпечення бойового підрозділу поліції Львівщини невдовзі буде суттєво покращене, Василь Віконський пообіцяв бійцям батальйону три дні тому, зустрічаючи їх після чергової ротації з зони проведення ООС».

Очільник поліції на Львівщини пообіцяв тоді: «Ми створимо для вас такі умови несення служби, щоб невдовзі батальйон був укомплектований особовим складом повністю – батальйон отримає автомобілі, зробимо ремонт у приміщеннях. І я запевняю – разом ми зробимо так, що бойовий підрозділ поліції на Львівщині буде виглядати гідно».

«Уже за три дні бійці батальйону отримали два автомобілі – «SsangYong Action» та «Toyota Prius», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Василь Віконський зазначив: «У першу чергу автомобілями ми забезпечимо ті підрозділи, які мають безпосереднє відношення до охорони публічного порядку, у тому числі й у зоні проведення ООС, а потім усіх інших. Ми розуміємо, що ця техніка не пристосована для виконання бойових завдань, але перед вами стоїть й інше завдання – надавати всебічну допомогу місцевому населенню – от для цього ми й передаємо вам ці машини. З часом постараємось забезпечити вас автомобілями, які будуть мати серйозніший захист, щоб ви почувались у безпеці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів