Бахмут: ворог у пастці, вогневий контроль над містом переходить до українців

18:43 10 липня 2023 р.

Фото до новини

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Сирський прокоментував ситуацію у Бахмуті

У Бахмуті росіяни опинилися у пастці, а вогневий контроль над містом переходить до українських військ. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал Олександр Сирський, пише Dailylviv.com.

 Він додав, що на Бахмутському напрямку росіян витісняють з їхніх позицій.

Командувач опублікував коротке відео, на якому з висоти пташиного польоту видно, як українські військові обстрілюють російську позицію на даху житлового будинку. Навколо видніються інші покинуті та зруйновані будівлі.

Як повідомив Сирський, росіяни були озброєні протитанковою керованою ракетою. На відео видно, що українська атака повністю знищила їхню позицію. "Ми працюємо далі" - написав Сирський.

За нещодавньою оцінкою Міністерства оборони Великої Британії, з початку липня цього року Бахмут знову став місцем одних з найбільш інтенсивних боїв на лінії фронту. Українські сили впевнено просуваються як на північ, так і на південь від окупованого росією міста, росіяни ж, окрім низького морального духу та проблем з координацією дій своїх військ, стикаються з обмеженою здатністю виявляти і атакувати українську артилерію.

ЗСУ просунулися до кілометра поблизу Бахмута

Росія втратила у Бахмуті понад сто тисяч військовиків

ЗСУ поки не заходили в Бахмут, - Маляр

Українські війська взяли Бахмут у напівоточення і знищують ворога,- МО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів