Автозіткнення на дорозі Львів-Краківець: дві автівки пошкоджені

09:52 22 травня 2023 р.

Фото до новини

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, травмовано чоловіка.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

21 травня о 19:47 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Рулево Яворівського району на трасі «Львів-Краковець» відбулось зіткнення автомобіля «Renault Megane» та автомобіля «Porsche Cayenne».

До місця події було направлено рятувальників 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія «Renault Megane», якого у важкому стані госпіталізовано в Новояворівську районну лікарню. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою спецобладання проводились роботи з деблокування потерпілого з автомобіля та транспортуванню до карети швидкої медичної допомоги. Також було відключено акумуляторні батареї у двох автомобілях. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

За повідомленням поліції Львівщини, дорожньо-транспортна пригода сталася 21 травня, близько 19.30, на автодорозі «Львів-Шегині» між селами Терновиця та Рулево Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Renault Megane», яким керував 30-річний житель одного з сіл Яворівського району, та «Porsche Cayenne» під керуванням 54-річної киянки.

Внаслідок ДТП водій «Renault Megane» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Правоохоронці встановлюють обставини події.

На автодорозі Львів-Шегині не розминулися мікроавтобус і легковик

ДТП у несподіваному місці на автодорозі Львів-Шегині (фото)

Син загинув, мама - у реанімації: ДТП на на автодорозі Львів-Шегині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів