Автомайданівці й нардеп Володимир Парасюк вимагали зустрічі з головним прокурором Львівщини

20:18 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спільноти «АвтоМайдан – AutoMaidan» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили у вівторок на сторінці спільноти «АвтоМайдан – AutoMaidan» у соцмережі, її активісти не застали сьогодні Романа Федика на роботі.

На сторінці спільноти «АвтоМайдан – AutoMaidan» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 17 березня:

«Автомайдан» сьогодні разом з громадськими організаціями Львова та місцевим нардепом Володимиром Парасюком приїхав під обласну прокуратуру з вимогою зустрічі з головним прокурором Романом Федиком, але він, як з'ясувалося, терміново вчора пішов, практично побіг «на лікарняний». Але у нас є інформація, що цей «хворий» поїхав до зама головного прокурора України Віктора Шокіна Олексія Баганця домовлятися про своє подальше перебування на посаді, бо крісло під ним вже захиталося.

Федик – це прокурор, на якому ніде клейма ставити, його з ганьбою в кінці минулого року вигнали з Дніпропетровська, а від місцевих активістів навіть отримав стусанів під час однієї з рідких зустрічей. Тому зараз у Львові він взагалі не з'являється на людях, а їздить з охороною та постійно «хворіє».

Також за інформацією місцевих активістів Федик у Львові, як і у Дніпропетровську, покриває продаж наркотиків. Більш того, свого часу, будучи адвокатом, захищав у суді дніпропетровських наркодилерів. Тому ми засипали вхід до будівлі білим порошком як символом сьогоднішньої львівської прокуратури.

Тому ми разом з громадою міста будемо вимагати від генпрокурора Віктора Шокіна звільнення Федика та продовжимо уважно слідкувати за тим, щоб його не перевели на подібну посаду до іншої області. Далі буде».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів