Автодороги Львівщини прибирають 47 одиниць техніки, – ЛОДА

16:35 1 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор запевнив, що, станом на 15:00 четверга, 1 грудня, на автомобільних дорогах Львівщини працюють 47 одиниць снігоприбиральної техніки й використано 990 тонн піскосуміші.

Начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор також запевнив, що в ніч з 30 листопада на 1 грудня працювали 108 одиниць техніки й використано 1668 тонн піскосуміші. За його словами, наразі прибираються усі траси державного значення.

Натомість в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло запевнив, що дорожні служби та підприємства Львівщини, котрі обслуговують автомобільні траси на території області, готові до розчистки доріг від снігу, наявна також й достатня кількість посипних матеріалів. За його інформацією, для протидії сильним снігопадам та забезпечення нормального проїзду для автомобільного транспорту загалом підготовлено понад 45 тисяч тонн посипних матеріалів: майже 37 тисяч тонн фрикційних матеріалів та більше 8,4 тисячі тонн технічної солі.

Роман Кокотайло також зазначив: «Для розчистки та посипання доріг у всіх районах Львівщини готові близько 300 одиниць техніки. До робіт додатково залучатимуть техніку приватних підприємств».

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів