Автодорогу від Самбора до Закарпаття сподіваються відновити у жовтні

10:42 2 вересня 2016 р.

Голова облдержадміністрації Олег Синютка запевнив: «Що ж до ремонту дороги Львів-Тернопіль, то всі питання з тендерними процедурами уже завершено».

Під час візиту на Львівщину в четвер, 1 вересня, міністр інфраструктури України Володимир Омелян зокрема ознайомився з ходом ремонтних робіт на дорозі Н-13 Львів-Самбір-Ужгород, зауваживши при цьому: «Ще одним ключовим завданням на найближчий час є ремонт дороги Львів-Тернопіль. Також, сподіваюсь, до кінця року ми розробимо програму капітального ремонту українських мостів та затвердимо її».
Натомість голова Львівської ОДА Олег Синютки повідомив міністру, що відтинок автодороги від Самбора до кордону зі Закарпатською областю ремонтують за рахунок коштів, які надходять від перевиконання митних платежів. Він також поінформував, що загальна вартість цієї автодороги протяжністю у 82 кілометри – понад 480 мільйонів гривень.
Олег Синютка запевнив, що вже у жовтні планують завершити всі роботи на цій дорозі, що ж до ремонту дороги Львів-Тернопіль, то всі питання із тендерними процедурами уже завершено. Також очільник області розповів мініструй про найближчі плани щодо ремонту інших автошляхів на Львівщині.
Зокрема, за словами голови облдержадміністрації, вже розпочався ремонт дорогу Дрогобич-Грушів-Комарно. У цьогорічних планах також – завершення ремонту дороги Куровичі-Рогатин на відтинку від траси Львів-Тернопіль на Перемишляни до Івано-Франківської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів