Автобуси й трамваї повернуться у Львові на площу Двірцеву

17:45 6 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові завершився перший етап реконструкції площі Двірцевої.

Про це повідомили в п’ятницю, 6 грудня, у Львівській міськраді. Там також розповіли, що відзавтра, 7 грудня, на площі Двірцевій знову розпочне курсувати громадський транспорт – три трамваї (№1, №4 та №9) і 13 автобусів.

Натомість трамвай №6 продовжить курсувати до торгівельного центру «Скриня». Начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів зазначив: «Також відзавтра, трамвай №1 змінить одну кінцеву зупинку – курсуватиме від Залізничного вокзалу на вулицю Пасічну»

Трамвай №1 курсуватиме за маршрутом «Залізничний вокзал» – вулиця Дорошенка – вулиця Личаківська – вулиця Пасічна й у зворотному напрямку», трамвай №4 – за маршрутом «Залізничний вокзал – вулиця Сахарова – вулиця Вітовського – вулиця Вернадського й в зворотному напрямку, трамвай №6 – за маршрутом «ТЦ «Скриня» – вулиця Миколайчука, і у зворотному напрямку», трамвай №9 – за маршрутом «Залізничний вокзал» – вулиця Сахарова – вулиця Вітовського – вулиця Підвальна – вулиця Хмельницького – вулиця Миколайчука й в зворотному напрямку. Також відзавтра на площі Двірцевій розпочнуть курсувати денні автобуси №10, №16, №29, №31 та №32 і сім нічних автобусів та експрес, який курсуватиме до аеропорту.

Як інформував «ЩЛ», львів’янин закликає в петиції розширити мережу тролейбусів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів