Автобуси №9 та №45 курсують у Львові інакше

09:00 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Автобуси №9 та №45 курсуватимуть під час ремонту вулиці Сахарова за зміненим маршрутом.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «У зв'язку з перекриттям для руху транспорту частини вулиці Сахарова – на її ділянці від вулиці Нечуя-Левицького до вулиці Горбачевського, до вечора 24 серпня тимчасово змінені схеми руху автобусних маршрутів №9 та №45».

«Зокрема, у напрямку від вулиці Княгині Ольги до центру обидва автобуси об'їжджатимуть перекриту ділянку вулицями Горбачевського, Генерала Чупринки й Бандери, а далі – за звичним маршрутом. У напрямку з центру автобуси маршруту №9 курсуватимуть без змін, а автобуси маршруту №45 з центру об'їжджатимуть вулицями Нечуя-Левицького, Котляревського, Генерала Чупринки й  Горбачевського.

«У зв’язку з проведенням дорожньо-ремонтних робіт, до 23-ї години 24 серпня перекрито для руху транспорту частину вулиці Сахарова – на її ділянці від вулиці Нечуя-Левицького до вулиці Горбачевського. Роботи виконує ТзОВ «Онур», – поінформували також у міськраді.

«Об’їзд здійснюється відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху – вулицями Нечуя-Левицького, Генерала Чупринки й Горбачевського. Трамваї №3, №4 та №9 курсують без змін», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів