Автобуси №4а і №52 курсуватимуть у Львові інакше

13:32 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 16 серпня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради ухвалили було рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №809 від 2 вересня 2011 року», згідно з яким внесено часткові зміни в схему автобусного маршруту №4а та продовжено маршрут №52.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «За словами в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олега Партики, автобус №4а і надалі курсуватиме до «Санта-Барбари» на проспекті Червоної Калини, але тепер –вулицями Коломийською й Кавалердзе».

«Відповідно, після прийнятого рішення виконавчого комітету маршрут №4а пролягатиме таким чином: «проспект Червоної Калини – вулиця Коломийська – вулиця Кавалерідзе – вулиця Сихівська – проспект Червоної Калини – вулиця Стуса – вулиця Снопківська – вулиця Шота Руставелі – вулиця Зелена – площа Митна – вулиця Винниченка – вулиця Підвальна – вулиця Гонти – площа Князя Ярослава Осмомисла – площа Різні – проспект Чорновола – проспект Свободи – площа А. Міцкевича – площа Галицька – вулиця Князя Романа – вулиця Франка – вулиця Свєнціцького – вулиця Стуса – вулиця Литвиненка – вулиця Угорська – проспект Червоної Калини – вулиця Сихівська – вулиця Кавалерідзе – вулиця Коломийська – проспект Червоної Калини», – поінформували також у міськраді.

Олег Партика також зазначив: «Натомість автобусний маршрут №52 маємо намір продовжити до вулиці Варшавської. Однак це відбуватиметься у два етапи. Сьогодні було перше рішення, а на наступне засідання виконавчого комітету виносимо друге рішення. Плануємо, що на маршруті курсуватимуть великі автобуси в кількості 12-13 одиниць».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів