Авто за мільйон: поліція охорони Львівщини замовила седан там, де купують офіс генпрокурора та ДБР

09:50 10 вересня 2021 р.

Фото до новини

Управління поліції охорони у Львівській області замовило автомобіль Toyota Camry у ТОВ «Віді Автострада» за 930 тис грн. Автомобіль комплектації Prestige управлінню мають доставити до кінця цього року.

Про це інформують Наші гроші. Львів, пише Dailylviv.com.

Це друга комплектація за ціною після найдорожчої Camry Premium. Порівняно з дешевшою Toyota Camry Prestige має декоративні хромовані вставки переднього бампера, глянцеві вставки центральної стійки. У внутрішньому оздобленні – фонову ілюмінацію внутрішніх дверних ручок та простору для ніг водія і переднього пасажира.

У характеристиках «комфорт» автомобіль, який замовила поліція охорони, має систему безключового запуску двигуна, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками. Також кольоровий мультиінформаційний дисплей на панелі приладів, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9.0 дюймів.

В системі активної безпеки Toyota Camry Premium відрізняється функцією розпізнавання та інформування про дорожні знаки, системою сповіщення про з’їзд зі смуги руху, системою допомоги утримання авто в смузі руху, функцією контролю та інформування про втомлення водія.

На офіційному сайті представництва Toyota в Україні така модель коштує від 924 тис. грн.

За даними аналітичної системи Youcontrol, поліція охорони у Львівській області у власності має 117 транспортних засобів, 11 з них – 2020 року випуску.

Про замовника і переможця

Поліція охорони – підрозділ Національної поліції, який надає громадянам, приватним та державним підприємствам послуги озброєної охорони об’єктів, фізичних осіб, GPS-моніторингу, пожежної безпеки, супроводу цінностей, пультової охорони.

Підприємство «Віді Автострада» зареєстрована поблизу Києва в селі Софіївська Борщагівка з лютого 2008 року. Основний вид діяльності – торгівля автомобілями, компанія є офіційним дилером Toyota в Україні. Власник підприємства – Віталій Джуринський.

За даними проєкту Clarity 2016 року «Віді Автострада» отримала 235 державних замовлень на суму 252 млн грн. Найбільше від Офісу генерального прокурора та Державного бюро розслідувань. З львівською поліцією охорони компанія уклала угоду вперше.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів