Австрійці навчали на Львівщині прикордонників виявляти викрадені автівки

09:45 17 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Мостиського загону пройшли впродовж чотирьох днів спеціальний тренінг із виявлення викрадених транспортних засобів.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Тренінг було організовано та проведено за підтримки Міжнародної організації з міграції спеціалістами із Федеральної поліції Республіки Австрія на базі відділу прикордонної служби «Краківець». До тренінгу в першу чергу було залучено військовослужбовців, які виконують завдання в пунктах пропуску через кордон з огляду автомобілів подорожніх та пройшли конкурсний відбір в рамках проекту «Нове обличчя кордону», а також експертів з ідентифікації транспортних засобів».

«У ході тренінгу австрійські колеги поділилися досвідом з протидії транскордонній злочинності, аспектам ідентифікації викрадених автівок, індикаторів ризиків для виокремлення таких транспортних засобів з загального потоку на кордоні, специфіку роботи різного роду програмного забезпечення та виявлення ознак переобладнання крадених автомобілів. Крім того, правоохоронці на ділі, на каналах оформлення транспортних засобів, попрактикувались у перевірці номерних агрегатів та реєстраційних документів на автомобілі та іншу техніку. Наприкінці тренінгу та після виконання спеціального практичного завдання прикордонники отримали спеціальні сертифікати», – поінформували також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів