«АВЕ Львів» користуватиметься перевантажувальною станцією ще 30 днів

13:00 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР продовжив для ТзОВ «АВЕ Львів» термін користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «До Львівської міської ради надійшло чергове звернення від ТзОВ «АВЕ Львів» з проханням продовжити термін користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній. З огляду на ліквідацію накопичених відходів на перевантажувальній станції, виконавчий комітет продовжив термін користування станцією на 30 днів».

Керівник департаменту ЛМР з питань поводження з відходами Сергій Сало доповів на засіданні виконкому: «11 квітня ТзОВ «АВЕ Львів» ліквідувало все накопичення відходів, яке назбиралося на перевантажувальній станції. Зараз перевантаження здійснюється по принципу «з коліс на колеса».

«Присутній на засіданні виконавчого комітету керівник ТзОВ «АВЕ Львів» Олег Гайовишин, розповів, що компанія ТОВ «АВЕ Львів» здійснює вивіз сміття ще й з Кам’янко-Бузького, Жовківського і Городоцького районів. У тих районах перевантажувальної станції немає, тому частково сміття з цих міст перевозиться до Львова для перевантаження», – поінформували також у міськраді.

«АВЕ Львів» продовжує роботу над пошуком ділянки для перевантаження за межами Львова. Вже опрацювали більше 150 об’єктів, на яких можна було б облаштувати станцію, однак всюди відмовляють», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів