Аварія зневоднила багатьох львів’ян

09:00 11 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Порив каналізації на вулиці Демнянській призвів до затоплення вулиці Скорини у Львові.

Про це повідомили в середу, 11 вересня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли, що водопостачання були позбавлені вулиці в Сихівському й Франківському районах Львова. Зокрема – вулиці Драгана, Зубрівська, Наукова, Стрийська й Хоткевича та проспект Червоної калини. Втім, на вулиці Науковій і Симоненка водопостачання вже повернулося.

Натомість на порталі «Гарячої лінії міста» поінформували, що через ремонтні роботи на  вулицях Максимовича й Демнянській позбавлені до 16:01 водопостачання вулиці Боднарська, Гашека, Демнянська, Довженка, Зубрівська, Кавалерідзе, Максимовича, Морозна, Скорини, Стрийська, Стуса й Чукаріна.

Своєю чергою, у Львівській міськраді розповіли, що, у зв'язку з ремонтними роботами на вулицях Максимовича й Демнянська, орієнтовно до 15.00 не отримуватимуть водопостачання Сихів, вулиці Максимовича, Броньова, Гашека, Скорини, Демнянська, Боднарська, Хуторівка, Червоної Калини, Кавалерідзе, Сихівська, Чукаріна, Морозна, Зубрівська, Довженка, Хоткевича, Стуса, Драгоманова та прилеглі до них.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк повідомила: «На вулиці Демнянській є порив. Порив сильний. «Львівводоканал» його ліквідовує. Більша частина Сихівського району без води. Зараз забезпечуємо водовозки на Сихів. Орієнтовний час ліквідації аварії – до 15.00. Зараз туди виїжджають аварійні бригади. Труба залягає на глибині чотирьох метрів, треба викопувати, дивитись. Будемо з’ясовувати, в чому є причина. Франківський район і трохи Залізничного району також постраждали від цієї аварії – немає води, тому ми зараз скеровуємо туди водовозки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів