Аварія у Підгірному сталася під час обгону автопоїзда

19:33 18 вересня 2020 р.

Фото до новини

«Рено», «Нісан» та автопоїзд «Мерседес» - поліція розслідує обставини автозіткнення на Львівщині.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 вересня близько 20.50 на автодорозі «Тернопіль-Львів» у селі Підгірне Пустомитівського району.

Про це повідомляв DailyLviv. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Рено Меган», 23-річний мешканець Тернопільської області, здійснював обгін автопоїзда «Мерседес» з напівпричепом, яким керував 26-річний мешканець Івано-Франківщини. Під час маневру водій легковика не врахував дорожню обстановку та скоїв зіткнення з автомобілем «Нісан», який рухався назустріч, під керуванням 19-річного львів’янина, а після цього за інерцією зіткнувся з автопоїздом, який обганяв.

Внаслідок ДТП водій «Рено» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Травмовані також водій «Нісана» та його 19-річний пасажир, житель Львова.

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Подробиці масштабного ДТП на Львівщині за участі шести автомобілів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів