Аварійний люк з-під коліс рятувальників у Львові вбив дитину

10:23 22 березня 2021 р.

Фото до новини

21 березня службовий автомобіль оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Про це інформує ДСНС Львівщини. пише Dailylviv.

Унаслідок наїзду на аварійний люк, який знаходився на проїжджій частині, виникла трагедія.

Кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Внаслідок трагедії загинув одинадцятирічний хлопчик, що перебував в салоні автомобіля.

Колектив Головного управління ДСНС України у Львівській області шокований трагічним випадком та висловлює щирі співчуття родині загиблого хлопчика.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 21:05 у Львові.

Автомобіль «MITSUBISHI L200» служби цивільного захисту ГУ ДСНС у Львівській області, під керуванням водія, 1973 року народження, рухаючись автодорогою, в районі вул. Зелена, 251 здійснив наїзд на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги.

Після цього кришка люку вилетіла із свого місця на смугу зустрічного руху та вцілила в лобове скло автомобіля «ACURA MDX», під керуванням водія, 1985 року народження.

Внаслідок ДТП, пасажир автомобіля «ACURA MDX» 2010 року народження (дитина), який перебував на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події.

Обставини події встановлюють.

У Львові через привідкритий люк трапилася ДТП. Загинула дитина

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів