Аварійні бригади відновлюють електрику 50 населеним пунктам Львівщини

10:30 2 грудня 2016 р.

В облдержадміністрації запевнили, що автомобільні траси в нашій області посипано 1323 тоннами піскосуміші.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації поінформували в п’ятницю, що наслідок погіршення погодних умов – сильного снігу та вітру – в ніч на 2 грудня на території восьми районів Львівщини та її обласного центра були тимчасово знеструмлені 20 ліній електропередач повністю й шість – частково, а також 236 трансформаторних підстанцій. Відтак, без електропостачання тимчасово залишилися 50 населених пунктів – 33 повністю, а 17 – частково.

Про це повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук. За його словами, аварійні бригади ПАТ «Львівобленерго» вже  ліквідовують пошкодження та відновлюють електрику населених пунктів.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації також запевнили, що, за інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення, обласного управління поліції та управління патрульної поліції у Львові, проїзд автомобільного транспорту дорогами області забезпечено, а рух громадського транспорту здійснюється у звичному режимі. 

В облдержадміністрації також поінформували, що вранці 2 грудня на дорогах області працює 144 одиниці техніки. А для посипання автомобільних трас використано 1323 тонн піскосуміші.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів