Артобстрілів росармії зазнали 120 населених пунктів у семи областях - Генштаб ЗСУ

07:40 4 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України, пише Dailylviv.com.

Упродовж минулої доби відбулося 43 бойових зіткнень. Загалом армія РФ завдала 5 ракетних і 108 авіаційних ударів, здійснила 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

За минулу добу авіація сил оборони завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 6  по зенітно-ракетних комплексах росіян.

Підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння й військової техніки та 21 артилерійський засіб ворога.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника. 

У зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили всі атаки ворога в районі Первомайського Донецької області. Ворог здійснив більше 10 невдалих атак в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. 

На Шахтарському та Запорізькому напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів. 

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, мають частковий успіх в районах західніше Роботиного Запорізької області, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, мають частковий успіх в районах Кліщіївка та Андріївка, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, продовжують закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів