Апартаменти «Fores Park» збудують за кілька кілометрів від Грибовицького сміттєзвалища

13:13 4 листопада 2016 р.

Фото до новини

У Брюховичах, на вулиці Незалежності, 14, заплановано будівництво елітних апартаментів «Fores Park».

Про це є інформація на сайті забудовника. Він обіцяє клієнтам райське екологічне містечко для вкладення коштів і проживання та ультрасучасні умови побуту з використанням новітніх технологій і сервісу.

Ось як рекламують цей апарт-готель забудовники на сайті: «...на березі озера, у серці реліктового соснового лісу, віддалений від завантажених автомобільних доріг, підприємств та житлових кварталів, на межі між Брюховичами та Львовом. Дістатися до апарт-готелю від Львівської опери можна лише за 10 хвилин». 


Але карта, яка промовисто демонструє дислокацію об'єкту, нівелює такий маркетинговий оптимізм. Fores Park розташований лише за кілька кілометрів від зони екологічного лиха, яке забрало життя трьох людей, і продовжує отруювати повітря, грунт, воду Львова та навколишніх територій. Тут і реліктові сосни не допоможуть.

Нагадаємо,  10-11 листопада у Національному лісотехнічному університеті відбудеться Перший львівський екологічний форум на тему «Міста та місцеві громади: роль у вирішенні глобальних екологічних проблем». Форум присвячений 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи та пошуку шляхів виконання рішень Паризької угоди від 12 грудня 2015 року щодо змін клімату. Основна мета заходу – обговорення стратегічних питань розвитку міста та місцевих громад щодо вирішення глобальних, регіональних та локальних екологічних проблем, повідомляє сайт Львівської міської ради. І жодного слова немає у порядку денного цього екофоруму про Грибовицьке сміттєзвалище, до шкідливого впливу якого на довкілля і здоров'я більшість львів'ян, здається, вже призвичаїлася.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів