Анонімний підприємець-військовослужбовець придбав вісім австрійських броньованих машин

16:54 25 червня 2022 р.

Фото до новини

Діючий військовослужбовець ЗСУ, спільно зі своїми бізнес партнерами, власним коштом придбав для українських захисників вісім броньованих машин Pinzgauer 2009 року випуску.

При цьому, він не захотів називати свого імені. Про благодійника відомо лише, що до війни він був успішним підприємцем,  зараз  служить у лавах ЗСУ, має позивний "Гора" і регулярно допомагає армії. Про це повідомила Служба зв"язків з громадськістю 80 окремої-десантно штурмової бригади ДШВ ЗСУ, пише Dailylviv.com.

Два позашляховики вже передані бойовим бригадам територіальної оборони,  решту відправили іншим родам військ.

«Вся моя допомога українській армії - анонімна, щоб ніхто не знав моє прізвище чи бачив обличчя. Я роблю свою справу, роблю те, що маю робити у такі часи. Буду там, де моя допомога потрібна найбільше. Знаю і розумію усі потреби. Після перемоги обов'язково розкрию себе», – сказав "Гора", передаючи автомобілі військовим.

Інформативно: Pinzgauer (Пінцґауер) - багатоцільові універсальні машини виробництва BAE Systems Land Systems (Грац, Австрія). Названі на честь пінцгауера, австрійської породи великої рогатої худоби. Залізні конячки, що проїдуть навіть крізь пекло – так кажуть про ці машини військові. Ці джипи можуть працювати і як тягачі, і як медичні машини, і як машини глибинної розвідки, підтримки, зв'язку. Одна така – це десятки, а то й сотні збережених життів військових ЗСУ.

Польський селянин віддасть українським бійцям свій позашляховик

У Львові безкоштовно відремонтували 35 автівок для військових і волонтерів

600 конфіскованих автомобілів передадуть ЗСУ. Це зроблять також Ощадбанк та ПриватБанк

Автомобіль злодіїв віддали у користування ЗСУ: суд на Львівщині

У Львові забиратимуть автомобілі у п'яних водіїв

На Львівщині 42 транспортних засоби передадуть на потреби ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів