Андрій Садовий анонсував повторні громадські слухання щодо вартості проїзду в автобусах Львова

14:15 6 квітня 2015 р.

Ось так у Львові були зірвані 2 квітня сутичкою попередні громадські слухання щодо вартості проїзду в міському автотранспорті

Ось так у Львові були зірвані 2 квітня сутичкою попередні громадські слухання щодо вартості проїзду в міському автотранспорті
Фото: vgolos.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова планує «фіналізувати» процес коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті, за його словами, «у найближчий тиждень-два».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 квітня, «Щоденному Львову»:

«Громада міста повинна визначити час, відколи буде відкориговано тариф на проїзд у міському автобусному транспорті, а також суму, на яку, власне, буде здійснено коригування», – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Також мер зазначив, що найближчим часом мають відбутись повторні громадські слухання щодо цього питання. Міський голова Львова ще й зазначив:

«Моя б воля, я б ніколи цього не робив. Відбулась перша серія громадських слухань. Були дуже гарячі дискусії. Зараз буде друга черга громадських слухань. Власне, громадськість повинна визначити той час і суму, на яку ми будемо робити коригування. Плануємо у найближчий тиждень-два фіналізувати цей процес».

Як інформував «ЩЛ», 2 квітня у Львові були зірвані сутичкою громадські слухання щодо вартості проїзду в міському автотранспорті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів