Американські військові у Львові відкрили секрети свого харчування

13:30 16 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

В американській армії, незалежно від звання, всі військовослужбовці харчуються однаково. Нема такого, щоби для офіцерів – краще, для солдатів – гірше. Понад те, офіцери намагаються нагодувати солдат ліпше.

Про це щойно, під час дискусії на тему: «Коли українських військових будуть харчувати за стандартами НАТО? Що для цього потрібно?», яка відбувається зараз у Львівському прес-клубі, повідомила спеціаліст, інспектор харчування, ЗС США Крістіна Черешнєва (Kristina Chereshnieva).

За її словами, харчування в їдальні відрізняється від харчування в польових умовах.

- М’ясо має бути щонайменше двох видів, гарнір - також двох видів. На гарнір може бути картопля, рис, овочі, бобові. фрукти, два види салату. Щодо напоїв, то також не менше двох видів стопроцентного соку, газована вода, кава та чай, - каже вона.

За словами Крістіни Черешнєвої на сніданок обов’язково мусять бути яйця. 

- Військовослужбовці можуть попрости, щоби їм приготували яйця так, як вони люблять. До яєць дається гарнір. На добу військовослужбовець отримує 3000-4000 калорій. Це залежно від того, хто скільки їсть, - каже вона.

Також американський військовослужбовець каже, що для них є певні порції.

- Немає такого, що хтось може взяти більше. А ось менше - так, - каже вона.

За словами Крістіни Черешнєвої, в польових умовах американській військовослужбовці харчуються сухими пайками.

- Це може бути як індивідуальне меню, так і групове. Солдат може мати пакет у своїй кишені, яким він снідає, обідає та вечеряє. А загальний називається "підігріти і нагріти". Його просто занурюють у гарячу воду, а потім роздають військовослужбовцям, - каже вона.

Сухим пайком можна харчуватися впродовж 30 днів безперервно. Потім одного дня військового мусять нагодувати свіжоприготовленою їжею.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів