Активістів Центру безпеки Львова запрошують взяти взяти участь у безплатних тренінгах

16:25 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для активістів Центру безпеки міста розпочинається низка безплатних тренінгів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 29 квітня, «Щоденному Львову»:

«Для активістів Центру безпеки міста розпочинається низка безкоштовних тренінгів. З лютого у Львові було відновлено загальноміське патрулювання міста. Для ефективнішої роботи створено диспетчерський центр, який координує дії активістів ЦБМ з іншими патрулювальниками та правоохоронними органами.

Крім того, для усіх патрулювальників розпочалися безкоштовні тренінги. Юрист ЦБМ Тарас Романишин розповів також: «Ми вже провели перший юридичний тренінг спільно з МВС.  Проте досвід показав, що варто продовжити таку практику, адже під час патрулювань виникає багато запитань. Тому раз на три тижні ми збиратимемося для проведення тренінгів. Крім того, усі активісти ЦБМ можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію».

Окрім юридичного, на патрулювальників очікують ще й психологічні тренінги. співкоординатор ЦБМ Юрій Діль зазначив: «Найближчим часом плануємо раз на 3 тижні проводити для наших активістів юридичний та психологічний тренінги, а також курси надання домедичної допомоги. Важливо, щоб кожен хоча б один раз відвідав ці заняття. Також раз на тиждень проводитимемо тренінги із самозахисту з елементами вільної боротьби та, за проханням наших активістів, уроки англійської».

Щоб стати активістом Центру безпеки міста, потрібно зареєструватися за номерами гарячої лінії ЦБМ: (032) 297-55-51; (032) 297-55-52, або ж заповнити анкету на сайті: http://safe-city.com.ua/join/. Детальніше про Центр безпеки міста та патрулювання можна дізнатися на сайті: http://safe-city.com.ua та у соцмережі Facebook: https://www.facebook.com/center.safecity».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів