Аеропорт Львів цілковито знеструмили: працювали вручну

14:39 16 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Учора, 15 жовтня, у зв’язку з вимкненням міської мережі живлення аеропорту відбулося повне знеструмлення Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Про це інформує пресслужба аеропорту на сторінці у Фейсбуці, пише DailyLviv.

Але, як поінформували в аеропорту, обслуговування пасажирів не було припинено!

"Тимчасово на час відсутності електропостачання, наші працівники, здійснювали реєстрацію та посадку пасажирів вручну. Згідно з технологіиями обслуговування пасажирів, кожного місяця наші фахівці планово перевіряють знання ручної реєстрації відповідно до встановлених технологічних  правил обслуговування пасажирів. Тому сьогодні мали нагоду практично перевірити свої знання",- йдеться в повідомленні.

В аеропорту додали, що через проблеми з живленням були незначні затримки авіарейсів.

У соцальній мережі на це НП відреагували по-різному:

Andrew Godiy: "А хіба міжнародний аеропорт не повинен мати резервної системи живлення?"

Olha Olha : "Я думаю, така ситуація є несумісним явищем для міжнародного аеропорту. Мабуть,,треба прийняти всі недоліки до уваги і зробити наш аеропорт завжди надійним і на висоті. Там працюють дуже ввічливі і люди своєї справи. Я часто подорожую, тому можу сказати цим працівникам велике дякую за їх відмінну працю і професійність. А тому, не дуже до вподоби, якщо трапляються якісь непорозуміння (в даному випадку з світлом).Поважати працю інших це обов'язок. Отож ,думаю, що (хтось) зробить висновки і налагодить систему електропостачання так,як повинно бути в цивілізованому світі".

Лариса Лариса: "Молодці! Справилися! В мене самі найкращі враження від Львівського аеропорту!"

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів