Аеродром «Олєнья», де базуються літаки Ту-95, атакують дрони

11:03 12 вересня 2024 р.

Фото до новини

Влада регіону ввела план «Ковьор» в аеропортах Мурмаші та Хібіни.

Росіяни повідомляють про збиття двох безпілотників за сім кілометрів від аеродрому «Олєнья» в Оленегорську Мурманської області. Про це повідомляють російські канали, пише DailyLviv.com.

Раніше влада регіону ввела план «Ковьор» в аеропортах Мурмаші та Хібіни. Повідомляється про затримку рейсів на виліт та на приліт. 

Також заявляють про «високу активність розвідувальної авіації з боку Фінляндії, Швеції та Норвегії». Усі пасажирські літаки наразі перенаправлять до Архангельська.

Варто додати, що вчора, 11 вересня, росіяни вже жалілись на атаку дронів у Мурманській області. БпЛА були виявлені в районі Сєвєроморська, де розташована головна військово-морська база Північного флоту РФ.

Зокрема було зачинено два аеропорти - Мурманська й Апатитів.

Нагадаємо, СБУ спільно із Силами спеціальних операцій уразила склади з КАБами та паливом на аеродромі «Маріновка» у росії. Саме цей аеродром у Волгоградській області ворог активно використовує для бомбардувань лінії фронту в Україні.

Так, у Волгоградській області вночі 22 серпня прогриміли потужні вибухи. Внаслідок української атаки знищено російський Су-34, ще один літак цього ж типу було пошкоджено. Крім того, пошкоджено інші ангари, де могли стояти російські борти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів