Адмінкомісія міськради оштрафувала вісьмох львів’ян

12:28 31 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 31 липня, на засіданні адміністративної комісії Львівської міськради щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини розглянули дев’ять протоколів щодо незаконних дій на об’єктах культурної спадщини Львова в центральній частині міста.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Комісія розглянула дев’ять протоколів, складених на осіб, які у своїх квартирах замінили дерев’яні вікна на пластикові. На вісьмох львів’ян накладено максимальні штрафи у розмірі 1700 гривень, а одну справу відкладено для укладання охоронного договору».

«Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень. на власників квартир, які замінили дерев’яні вікна на пластикові в будинках №132 на вулиці Івана Франка, 132 (незаконно замінені два вікна), №10 на вулиці Глібова (незаконно замінені два вікна й встановлено балконну конструкцію, яку зобов’язано забрати), №19 на вулиці Дудаєва (у трьох квартирах незаконно замінені п’ять, три й чотири вікна відповідно), №12 на вулиці Чайковського (у двох дві квартирах незаконно замінені два й три вікна відповідно), №14 на вулиці Листопадового Чину (незаконно замінені чотири вікна)», – поінформували також у міськраді.

«Окрім того, комісія відклала одну справу по заміні трьох вікон у будинку №14 на вулиці Листопадового Чину для укладання охоронного договору. Зокрема, власницю квартири зобов’язали укласти охоронний договір у двотижневий термін і надалі враховувати усі вимоги для збереження охоронної спадщини», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів