Адмінкомісія міськради оштрафувала вісьмох львів’ян

12:00 24 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Адмінкомісія Львівської міськради розглянула 11 порушень у пам'ятках архітектури.

Про це повідомили в середу, 24 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «Сьогодні під час засідання адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини, було розглянуто 10 протоколів, складених на фізичних осіб, які у своїх квартирах провели заміну дерев’яних вікон/балконних дверей на пластикові, і один протокол складений на юридичну особу. На вісьмох фізичних осіб накладено штрафи у розмірі 1700 гривень».

«Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на чотирьох власників квартир у будинку №17 на вулиці Дудаєва, власників двох квартир у будинку №10 на вулиці Чайковського, власників двох квартир у будинку №11 на вулиці Вороного й власника квартири в будинку №23 на вулиці Крушельницької, які провели заміну дерев’яних вікон і балконних дверей на пластикові», – поінформували також у міськраді.

«Розгляд двох справ про аналогічні порушення в будинках №17 на вулиці Дудаєва й №9  на вулиці Вороного перенесли. Зокрема, присутня на засіданні комісії власниця квартири в будинку №9  на вулиці Вороного розповіла, що має намір замінити пластикові вікна і двері на дерев’яні, та провести ремонт фасаду. Зараз розробляється проектна документація для проведення цих робіт», – розповіли також у міськраді.

«Адміністративна комісія розглянула протокол, складений на юридичну особу – Львівський територіальний економічний факультет (приватний заклад на вулиці Івана Франка, 68), щодо заміни дерев’яних вікон і дверей на пластикові. Представник університету розповів, що, у зв’язку із зменшенням кількості студентів, корпус був виведений із навчального процесу і приміщення здані в оренду. Орендар за погодженням з університетом провів заміну кількох вікон і дверей на пластикові, оскільки вони були у жахливому стані: вікна розсипалися, двері були металеві, поржавілі. У цьому приміщенні орендар має намір відкрити мовну школу. Комісія прийняла рішення перенести розгляд справи, та провести виїзну нараду за участю орендаря для з’ясування усіх деталей», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів