Адмінкомісія міськради оштрафувала трьох львів’ян

11:15 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 24 квітня, на засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини розглянули чотири протоколи, складені на фізичних осіб.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власників квартир в будинках №3 та №4а на вулиці Руській і №22 на вулиці Костя Левицькогоза встановлення пластикових вікон на місці дерев’яних. Розгляд справи щодо аналогічного порушення, вчиненого мешканцями квартири в будинку №25 на вулиці Тарнавського, перенесли на два тижні».

«Секретар комісії й начальник відділу охорони та використання об’єктів культурної спадщини управління охорони історичного середовища Олег Хандин озвучив, що комісія має повноваження розглядати справи щодо клаптикового фарбування фасадів. Відповідно, головам районних адміністрацій, які є членами адмінкомісії, доручено відслідковувати такі порушення і подавати їх на розгляд комісії», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів