Адмінкомісія міськради оштрафувала львів’янина

13:00 9 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 9 жовтня, під час засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини, розглянули протоколи щодо незаконних дій на чотирьох об’єктах культурної спадщини Львова в центральній частині міста.

Про це повідомили у вівторок, 9 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зокрема, було розглянуто протокол складений на власника квартири в будинку №35 на вулиці Вірменська, який встановив тамбур в коридорі. Розгляд цієї справи перенесли на тиждень для вивчення усіх документів».

«Власник квартири в будинку №59 на вулиці Дорошенка без жодних дозволів і погоджень розпочав роботи з встановлення великого балкона. На власника накладено штраф у розмірі 1700 гривень», – поінформували також у ЛМР.

Голова адмінкомісії, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, пояснив: «Ці роботи призвели до нищення цілого будинку. Необхідно порахувати збитки завдані будинку та зобов’язати власника їх відшкодувати і повернути все до попереднього стану».

«Схожа ситуація склалася у будинку №6 на вулиці Балабана, де власник квартири вибив двері замість вікна. Тут також буде зобов’язано власника повернути все до попереднього стану і відшкодувати збитки завдані будинку», – розповіли також у ЛМР.

«Щодо незаконних робіт у будинку №14 на площі Ринок (ремонтні роботи на четвертому поверсі і горищі), то для прийняття рішення було домовлено комісійно вийти на місце робіт, все оглянути і переговорити з власником», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів