Адмінкомісія міськради оштрафувала чотирьох львів’ян

11:45 14 серпня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Адмінкомісія Львівської міськради розглянула вісім порушень, вчинених фізичними особами в будинках-пам'ятках архітектури.

Про це повідомили в середу, 14 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Сьогодні під час засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті ЛМР щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини, були розглянуті вісім протоколів складених на фізичних осіб, які в своїх квартирах провели заміну дерев’яних вікон і балконних дверей на пластикові. За результатами роботи комісії чотири справи перенесли на два тижні, а на чотирьох власників квартир накладено штрафи».

«Зокрема, адміністративна комісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власників квартир у будинках №4 та №5 на вулиці Мартовича, які провели заміну кількох дерев’яних вікон і дверей на пластикові. Штраф у розмірі 850 гривень накладено на власника квартири в будинку №5 на вулиці Мартовича, який замінив одне дерев’яне вікно на пластикове», – поінформували також у міськраді.

«Розгляд чотирьох протоколів, складених на мешканців квартир у будинках №4 та №5 на вулиці Мартовича, перенесено на два тижні, оскільки присутні на засіданні власники квартир погодилися укласти охоронний договір», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів