90% дзвінків львів’ян на «гарячу лінію» міста стосувалися з’ясування причин вимкнення струму

13:05 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portalnews24.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову», з 1 грудня на «гарячу лінію» міста надійшло близько 6 тисячі дзвінків від мешканців, практично 90% з яких стосувалися з’ясування причин вимкнення струму.

У прес-службі міськради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, за інформацією начальника адміністративно-технічного управління ЛМР Валентини Бартошик, з 1 грудня на «гарячу лінію» міста надійшло близько 6 тисячі дзвінків від мешканців, при цьому практично 90% з них стосувалися з’ясування причин вимкнення світла у місті. Валентина Бартошик також розповіла:

«На жаль, впродовж 1 грудня ми не мали жодної інформації, просто збирали її від мешканців, щоб з'ясувати причини виникнення такої ситуації у Львові. Було і таке, що мешканців, які зателефонували до «Львівобленерго», щоб з’ясувати причину відключень, скеровували на «гарячу лінію» міста.

Десь орієнтовно у другій половині дня ми змогли отримати інформацію від «Львівобленерго» про те, що введено в дію графіки автоматичних вимкнень електроенергії. Ситуація була дуже складна, мешканці були дуже обурені, і ми розуміли, що через те, що в них немає інформації про те, що відбувається.

Тільки вчора ми отримали підтвердження причини такої ситуації у Львові і вчора ми отримали принаймні орієнтовні графіки відключень, які проводить «Львівобленерго». Ситуація складна.

Хоч сьогодні, 4 грудня, коли ми вже нормалізували інформування, поставили повідомлення на автовідповідач, бачимо, що люди дзвонять, прослухавши повідомлення, розуміють, що відбувається, ставляться з розумінням до ситуації. Важливо оперативно отримувати інформацію. Хочу наголосити, що інформацію можна отримувати на сайті ПАТ «Львівобленерго» та у їхньому кол-центрі». 

А завершується повідомлення прес-служби ЛМР таким, по суті, «переведенням стрілки» : «Номер кол-центру ПАТ «Львівобленерго» 0-800-50-15-68». 

Як інформував «ЩЛ», «Львівобленерго» попередило про те, на яких вулицях відключатиме струм: «Графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Стрийська, Франка, Панаса Мирного, Княгині Ольги, Володимира Великого, Кульпарківська, Любінська, Патона, Ряшівська, Каховська, Городоцька та прилеглі до них, а також частково м. Винники».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів