9 квітня в Україну повернулися 6,3 тисячі громадян

09:41 10 квітня 2020 р.

Фото до новини

На кордоні - невелике зростання пасажиропотоку. За минулу добу прикордонники здійснили понад 11,9 тисячі пропускних операцій.

9 квітня на в’їзд в Україну оформлено 6,3 тисячі наших співвітчизників.

Крім того, учора Україну залишили понад 3,4 тисячі осіб, з них понад 1,3 тисячі іноземців.

Прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я понад 8,5 тис. осіб, які прямували в Україну.

За результатами додаткових перевірок громадян лікарі ознак захворювання на Covid-19 не виявили. Разом з тим інформативні згоди про самоізоляцію оформлювалися встановленим порядком, до того ж усі громадяни отримали відповідні пам’ятки. Минулої доби в пунктах пропуску виявлено 25 порушників правил карантину. Про виявлені правопорушення повідомлено співробітників поліції.

Усього в Україні досліджено 23 522 зразки на нову коронавірусну інфекцію методом ПЛР (лабораторна діагностика). Підтверджено 2 203 випадки COVID-19. Загалом 61 людина вже одужала — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, станом на 08.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 82 випадки інфікування коронавірусом, з них 3 — летальні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів