9-10 листопада у Львові будуть перебої з водою

16:20 7 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У Винниках замінюватимуть аварійну ділянку магістрального водогону

«Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у середу, 9 грудня, у Винниках поблизу вулиці Стрілецької будуть замінювати аварійну ділянку магістрального водогону», – повідомили сьогодні, 7 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Відтак, зі сьомої години ранку 9 грудня до сьомої години ранку 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину м. Винники. Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями Медової Печери, Садівничою, Каштановою, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайською, Пасічною (№№59-121 та №№70-144), Соколиною, Стешенка, Кузьми, Латвійською, Лисиницькою, Рудакі, Вашингтона, Шафарика й Довгою, буде здійснюватися за таким графіком: 9 грудня зі шостої до дев’ятої години ранку й з 18.00 до 2100, а 10 грудня зі шостої до дев’ятої години ранку.

Відновлення водопостачання у повному обсязі планується з 18.00. Головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк повідомив також: «Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Ми розуміємо, що не всі споживачі почують оголошення по радіо, відтак, домовляємося з ЖЕКами про попередження мешканців через оголошення на під’їздах. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше». 

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів