80-тій аеромобільній бригаді зі Львова передали мікроавтобус, придбаний за кошти української діаспори

23:23 17 березня 2015 р.

Один із цих мікроавтобусів передали десантникам 80-тої аеромобільної бригади зі Львова

Один із цих мікроавтобусів передали десантникам 80-тої аеромобільної бригади зі Львова
Фото: vikna.if.ua

Волонтери доставили також десантнику Ігорю Паливоді на передову дальномір і планшет «Леново».

Мікроавтобус від Громадського координаційного центру Калущини, придбаний за кошти українців у діаспорі, доїхав до місця призначення. Бус отримала 80-та аеромобільна бригада зі Львова, де служить калушанин Ігор Паливода, який подякував усім тим, хто долучився до збору та відправлення автівок для його бригади:

– Вчора мій розвідувальний взвод отримав від Координаційного центру Калущини бус Т4, забитий до стелі продуктами і ще, що не менш важливо, – дальномір і планшет з програмою координат. Хочу подякувати людям, які помогли нам: Координаційному центру, зокрема – Володимиру Іваницькому,Олегу Мазуру, Олегу Литвинському та моєму другові, до якого я звернувся першим щодо машини і який звів мене з центром. Хочу подякувати усім за допомогу: тут була зроблена не мала робота! Дякую за продукти дівчатам, дітям – за обереги та малюнки, яких ми завжди чекаєм. Віктору Гільтайчуку – за презент. Хочу подякувати усім, хто мене підтримує, передусім, мамі, яка через мене втратила здоров’я і спокій, коханій дружині, сестричкам і шваграм.

Нагадаємо, з Калуша у зону АТО поїхали два позашляховики та мікроавтобуси. Дві машини відвезли 128-ій мотопіхотній бригаді, один мікроавтобус — 80-ій аеромобільній бригаді. Ще одне авто отримають артилеристи 72-ї бригади. Крім буса, для десантників 80-ї аеромобільної бригади за кошти калушан волонтери Громадського координацінйого центру Калущини закупили дальномір (700 м) та планшет «Леново», які разом з свіжоспеченими пиріжками від газдинь-благодійниць та іншими смаколиками поїхали до наших захисників.

Про це повідомило сьогодні, 17 березня, калуське видання «Вікна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів