68 військових здали у Львові кров для своїх побратимів

13:28 27 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Бійці 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила з Яворова здали кров для своїх побратимів, які отримали поранення в районі проведення АТО й перебувають на лікуванні у військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові.

Про це розповіли сьогодні, 27 грудня, у міністерстві оборони України. Військові медики зазначили: «Останнім часом збільшилася необхідність у донорській крові. Проведення таких заходів є дуже важливим, адже це дозволяє створити запаси донорської крові, на основі яких можна відправити не тільки окремі компоненти крові, але й препарати, виготовлені на її основі усім, хто цього потребуватиме».
«Небайдужими стали 68 військовослужбовців, але через пропускну спроможність станції переливання крові лише у 25 воїнів вдалося зібрати кров. Більшість з цих військових виявили бажання здавати кров вперше», – поінформували також у у міністерстві оборони.
Бійці наголошують: «Здати кров – найменше, що ми можемо зробити для порятунку життя своїх побратимів»
«У лавах «Королівської бригади» є постійні донори, які зі своєї власної ініціативи систематично здають кров, тому сьогоднішня акція для них не перша, і вони завжди готові прийти на допомогу, особливо, коли це стосується життя побратимів», – повідомили також у прес-службі міністерства оборони України так опублікували фото з військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів