6 і 7 вересня на Львівщині загинули в ДТП троє людей

11:00 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, трагедії сталися в Стрийському й Сколівському районах та Стрию.

6 вересня о 15.20 на автодорозі Київ-Чоп біля села Угерсько Стрийського району водій автомобіля  «Сузуки» Петро П., 1951 року народження, житель м. Житомир, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Урал 63685». Внаслідок ДТП водій легкового автомобіля загинув на місці події, а пасажирка автомобіля отримала травми середнього ступню важкості та була госпіталізована до Стрийської ЦРЛ.

Силами одного пожежно-рятувального відділення ГУ ДСНС у Львівській області за допомогою спеціального обладнання проводились роботи по вивільненню тіла загиблого із автомобіля. Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Також 6 вересня о 17.20 в селі Славське Сколівського району водій автомобіля «ГАЗ-66» Юрій С., 1981 року народження, місцевий мешканець, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та перекинувся. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля Анатолій П., 1989 року народження, житель Запоріжської області загинув на місці події.

Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Натомість 7 вересня о 20.50 на вулиці Львівська, 8 у місті Стрий водій легкового автомобіля «Опель-Астра» Ігор Б., 1958 року народження, житель мСтрия, не впорався з керуванням, скоїв наїзд на велосипедиста Олександра Г., 1961 року народження, жителя Стрия, який від отриманих травм загинув на місці події.

Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 8 вересня, у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів