5 червня «Укрзалізниця» відновить сполучення Львова з Маріуполем

13:37 29 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Потяг №70/69 відправлятиметься зі Львовао 17:40, а прибуватиме до Маріуполя наступного дня о 22:35.

«Укрзалізниця» відновлює залізничне сполучення з Маріуполем. З 31 травня в дорогу вирушає перший поїзд сполученням Київ-Маріуполь, а 5 червня – Львів-Маріуполь.

Ці потяги курсуватимуть щоденно через станцію Дніпропетровськ-Головний. Через підрив колій і потенційну загрозу терактів пасажирські поїзди не ходили у місто 4 місяці.

Про це повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони. Натомість Державна адміністрація залізничного транспорту України (Укрзалізниця) розповіла:

«Укрзалізниця з 31 травня відновлює залізничне сполучення з Маріуполем. Першим розпочне курсувати поїзд із Києва, пізніше – зі Львова. Відновлення руху стало можливим після відповідного погодження про відновлення руху поїздів на цій ділянці Міністерством внутрішніх справ та Службою безпеки України.

Із Києва поїзд № 584/583 Київ-Маріуполь відправлятиметься о 16:26 та прибуватиме до Маріуполя о 12:46. Він робитиме зупинки на станціях Миронівка, П’ятихатки та Комиш-Зоря. Із Маріуполя поїзд почне відправлятися з 1 червня.

Із 5 червня розпочне курсувати до Маріуполя поїзд № 70/69 Львів-Маріуполь. Зі Львова він відправлятиметься о 17:40 та прибуватиме до Маріуполя наступного дня о 22:35. Із Маріуполя поїзд почне  курсувати з 7 червня».

Про це повідомили на сайті Державної адміністрації залізничного транспорту України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів