40-річного львів’янина затримали з рушницею

16:06 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: popgun.ru

На нього поскаржилися, що він погрожував нею 17-річному юнаку й побив його.

Як повідомляє сьогодні, 25 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, учора, близько десятої вечора до Шевченківського райвідділку Львова зателефонував чоловік та повідомив, що по вулиці Шевченка невідомий погрожує рушницею та стріляє. Цю інформацію черговий по райвідділу одразу ж передав нарядам міліції, які перебували поблизу.

Відтак уже за декілька хвилин на місце події прибули працівники спецпідрозділу групи затримання Держаної служби охорони Львова й затримали сорокарічного чоловіка, в якого вилучили зареєстровану ним рушницю «ИЖ 18 ЕМ» та відстріляну гільзу патрона 16-міліметрового калібру. Їх власником виявися мешканцем Львова.

За його словами,він повертався з села Мости Городоцького району, а на вулиці до нього причепилась група осіб, які намагались його побити, після чого він вистрелив вгору. Однак до правоохоронців зі заявою про погрози рушницею та побиття її 17-річного сина уже звернулась мешканка Львова, яка вказує на затриманого 40-річного чоловіка. Відтак працівники Шевченківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області з’ясовують всі обставини цього інциденту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів