4 червня у Львові закриють на ремонт частину вулиці Куліша

19:55 3 червня 2014 р.

Фото до новини

Як проінформували у вівторок в управлінні інженерного господарства ЛМР, комунальники планують замінити водопровідні й каналізаційні мережі та відреставрувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів.

В управлінні інженерного господарства Львівської міської ради ЛМР повідомили сьогодні, 3 червня, прес-службі ЛМР, що завтра розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул. Зернової до вул. Шпитальної. Відтак, з 8:00 год. Її закриють для проїзду транспорту.

Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів. У ЛМКП «Львівводоканал» зазначили:

«На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити.

Відтак під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів».

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, планується, що роботи з заміниканалізіційно-водопровідних мереж триватимуть 2 тижні, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари. На час ремонтних робіт транспорт курсуватиме по пр. Чорновола, також закриту ділянку вул. Куліша можна оминати по вул. Джерельній – Балабана.

Про терміни виконання усіх робіт буде повідомлено додатково. Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів