35 пожежників ліквідували займання в будівлі автосервісу неподалік Львова

12:25 24 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Під час загоряння у Великих Грибовичах могли вибухнути балони з вуглекислотою.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили в неділю: «23 грудня о 23:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в будівлі автосервісу зі сандвіч-панелей у селі Великі Грибовичі в Жовківському районі. До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером викику».

«На момент прибуття першого підрозділу до місця пожежі частина будівлі була охоплена вогнем. Вогнеборці, не гаючи часу приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Сильний вітер та велика кількість лако-фарбових матеріалів, які вибухали від високої температури ускладнювали ліквідацію пожежі», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Під час проведення робіт з гасіння виник ризик вибуху балонів із вуглекислотою. Балони могли вибухнути в будь-яку мить від високої температури, то ж їх було винисено з будівлі на свіже повітря», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«О 01:06 пожежу вдалось локалізувати, а о 02:51 – повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі на площі 100 квадратних метрів, перекриття між першим і другим поверхами й сім вікон та пошкоджено робоче обладнання, автопідйомник та автомобіль «Toyota», який  перебував у будівлі автосервісу. До ліквідації пожежі залучили 35 чоловік особового складу та шість одиниць спецтехніки», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували відео й фото з місця пожежі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів