33% сміттєвих контейнерів у Львові ще переповнені, – ЛМР

13:32 28 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Динаміка щодо вивезення твердих побутових відходів покращилася».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 28 червня: «За попередню добу з міста було вивезено 880 тонн твердих побутових відходів, зокрема, 655 тонн – за угодами, які перевізники мали укладені раніше, а 255 тонн – за домовленостями, які уклали після комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відтак, динаміка щодо вивезення твердих побутових відходів покращилася – вивезено на 280 тонни більше сміття, ніж продукує місто в добу. Однак, станом на ранок переповнені ще 33% майданчиків житлового фонду».

«Станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 406 майданчиків, що становить 33%. У розрізі районів: Шевченківський – 111 не вивезених майданчиків, Залізничний – 41, Личаківський – два, Франківський – 78, Сихівський – 174. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (з них: п’ять – біля закладів освіти, три – біля закладів охорони здоров`я, чотири – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості», – повідомили також сьогодні, 28 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів