3-6 серпня з очисними спорудами Львова ознайомляться експерти з Польщі

10:38 31 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

4 серпня на «круглому столі» обговорюватимуть результати проекту «Виробництво біогазу на спорудах очистки каналізаційних стоків – підтримка програми міста Львова».

КП «Адміністративно-технічне управління» вже впродовж тривалого часу співпрацює в рамках проекту «Виробництво біогазу на спорудах очистки каналізаційних стоків – підтримка програми міста Львова» з іноземним експертами. В цьому плані прикладом успішного використання альтернативних джерел енергії є Польща, яка готова ділитись своїм досвідом з львівськими колегами. 

3-6 серпня польські експерти приїдуть до Львова з метою ознайомлення з поточним станом міських очисних споруд та проектом виробництва біогазу.  Під час приїзду польських експертів 4 серпня запланований круглий стіл з представниками міської влади, вченими та технологами для обговорення результатів проекту. Окрім цього, відбудеться презентація методики роботи на об'єкті з виробництва біогазу та зневоднення осаду від науковців НУ «Львівська політехніка».

5 серпня відбудеться робочий візит польських експертів в місто Новий Розділ (55 км від Львова), з метою огляду та перших випробувань установки для виробництва біогазу. 

Заключна конференція за підсумками усього проекту, під час якої будуть презентовані всі матеріали та напрацювання, здійснені в ході реалізації проекту, відбудеться вкінці року у Львові. 

Успішне проведення проекту «Виробництво біогазу на спорудах очистки каналізаційних стоків – підтримка програми міста Львова» не тільки економічно та екологічно вигідне, а й може прискорити виділення коштів від Європейського банку на повне оновлення очисних споруд міста Львова. Про це повідомили сьогодні, 31 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів