29 рятувальників ліквідовували у Львові масштабну пожежу в ангарі

12:28 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

23 квітня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в металевому ангарі з автомобілями площею 250 квадратних метрів на вулиці Бахматюка, 22 у Львові.

Про це повідомили в середу, 24 квітня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Вже через три хвилини з моменту повідомлення на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. Місцеві працівники вчасно не повідомили про займання, не змогли повідомити рятувальникам місце відключення електроенергії у ангарі».

«Полум’я швидко поширилося на всю площу конструкції. Гасіння пожежі також ускладнювалося тим, що найближче вододжерело знаходилося на відстані близько 200 метрів», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Всередині ангару зберігалися балони та ємності з невідомими речовинами. Один із балонів під час пожежі вибухнув. Була загрозу вибуху решти ємностей, тому рятувальники винесли їх із приміщення», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«Пожежу локалізували о 19:54, а ліквідували 20:02. Вогнем знищено ангар, два автопідйомника, один підйомник та електрообладнання. До ліквідації пожежі залучили 29 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів