28 червня у Львові ситуативно перекриватимуть рух автівок під час проведення трьох заходів

09:42 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради – під час акції «Леополіс Гран Прі – проти війни!», маршу до 200-ліття з дня народження Тараса Шевченка й процесійної ходи.

Прес-служба міської ради повідомляє сьогодні, 27 червня, що завтра, в суботу, на деяких вулицях міста на короткий час буде перекритий рух автомобілів:

з 12:00 до 13:00 через проведення акції «Леополіс Гран Прі – проти війни!» на 15 хвилин буде призупинений рух транспорту на ділянці вулиця Вітовського – площа Франка – вулиця Стрийська – вулиця Героїв Майдану;

з 11:00 до 12:00 через проведення маршу, приуроченого до 200-ліття з дня народження Тараса Шевченка терміном до 5 хвилин буде призупинений рух транспорту за маршрутом: вулиця Бандери – вулиця Митрополита Андрея – площа Св. Юра – вулиця Листопадового Чину – вулиця Гнатюка – проспект Свободи.

З 16:00 до 17:00 год у зв`язку з процесійною ходою, терміном до 5 хвилин буде призупинений рух транспорту за маршрутом: площа Соборна – площа. Галицька – проспект Свободи – вулиця Беринди – площа Катедральна. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів