26 обстрілів і одне зіткнення у зоні АТО (відео)

10:00 16 листопада 2014 р.

Фото до новини

Дайджест від прес-центру АТО станом на 08:00 16 листопада 2014 року.


Відео: Військове телебачення України

Прес-центр АТО повідомив у Фейсбуці: "Двадцять шість обстрілів та одне бойове зіткнення відбулось за добу в зоні проведення антитерористичноїоперації. Залишається точкою напруження район траси Бахмутка: там вночі бойовики неодноразово відкривали вогонь зі стрілецької зброї по наших підрозділах, що дислокуються неподалік Кримського.
На світанку здійснили вогневе ураження, використовуючи РСЗВ БМ-21"Град". Внаслідок обстрілу втрат серед українських військових немає.
Сили АТО відкривають вогонь у відповідь з метою нейтралізації вогневих точок бандитів, за умови, що ці вогневі точки розміщені поза межами населених пунктів і наші удари не завдадуть шкоди мирному населенню Донбасу.
Вночі терористи продовжували обстрілювати з артилерії, мінометів та стрілецької зброї наші позиції в районі населених пунктів Дебальцеве та Міус.
Напередодні учвечері обстріляли наш блокпост неподалік від Черненко. За добу, внаслідок обстрілів, отримали поранення шестеро українських військовослужбовців. Ми продовжуємо нести службу на блокпостах, опорних та спостережних пунктах, забезпечуємо охорону та оборону визначених ділянок та рубежів".


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів