24 вогнеборці гасили пожежу у Львові

17:45 9 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У понеділок, 9 грудня, о 13:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в комірці на сходовій клітці між п’яти і шостим поверхами дев’ятиповерхового житлового будинку №172 на вулиці Кульпарківській у Львові.

До місця події негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львова та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Львівській області.
Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі вогнеборці вивели з верхніх квартир на свіже повітря за допомогою рятувальних пристроїв трьох людей. Водночас, з метою гарантування безпеки мешканцям з нижніх квартир багатоповерхівки вивели 17 людей. У ліфті перебувала людина, яку рятувальники спільно з працівниками ліфтової служби вивільнили.

Завдяки професійним діям рятувальників вдалось швидко загасити пожежу та не допустити подальшого розповсюдження вогню. 9 грудня о 13:42 вогнеборці локалізували пожежу, а о 13:50 ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби.

Унаслідок пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 12 квадратних метрів та постраждав мешканець цього будинку 1981 року народження. Потерпілий отримав опіки обличчя I ступеню та рук I-II ступеня.

Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився.До ліквідації пожежі залучили 24 рятувальників і шість одиниць спецтехніки.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», за попередньою інформацією експертів, це був вибух бойового пристрою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів